1

Aanvraag

Wij inventariseren uw huurbehoefte en stellen de aard van het project vast.

Zodra wij uw aanvraag ontvangen (via de telefoon of per e-mail), neemt onze accountmanager contact met u op om de aanvraag te inventariseren. Hierdoor krijgen we direct een beeld van de aard van het project.

2

Locatiebezoek

Onze accountmanager ondersteunt en adviseert u bij de keuze van keukenunits en apparatuur.

Tijdens het locatiebezoek kijken we naar de huidige keuken en bepalen we de beste positie van de te leveren mobiele keuken. Wij denken hierin graag met u mee, zodat we vraagstukken met betrekking tot bijvoorbeeld het toeleveren of plaatsen vroegtijdig herkennen en oplossen. Vervolgens wordt het complete project gedetailleerd met u doorgenomen en proberen we uw specifieke behoeften in beeld te brengen.

3

Offerte

Op basis van uw aanvraag ontvangt u van ons een uitgebreide en overzichtelijke offerte.

Nadat uw aanvraag is geïnventariseerd, maakt ons projectteam een offerte. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het plannen van tijdelijke keukenoplossingen in verschillende sectoren. Dit geldt zowel voor de korte als ook de lange termijn, indien gewenst compleet met een CAD-tekening die voldoet aan de van toepassing zijnde regelgeving.

Na het (eventuele) locatiebezoek worden de locaties van de keukenunits en de aansluitpunten bepaald. Indien gewenst kunnen volgende zaken in de offerte worden opgenomen:

  • speciaal transport;
  • aan- en afvoer van water;
  • aansluiten van stroom;
  • hijswerkzaamheden;
  • tent- / haloplossingen;

Als u als klant bij Boels Portable Kitchens huurt, kunt u uw aansprakelijkheid voor schade beperken. Hiervoor heeft Boels een prima regeling: de schadeafkoopregeling.

4

Voorbereiding

Na opdracht gaat het projectteam aan de slag met de voorbereidingen.

Onze eigen Technische Dienst zorgt ervoor dat de units en apparatuur geïnspecteerd, in goede conditie en volledig gereinigd zijn en voorzien zijn van de vereiste keuringen. Mochten units extra verwarmd of gekoeld moeten worden, biedt de standaard aanwezige verwarming uitkomst. U kunt echter ook een luchttoevoerverwarming of airco van Boels extra inzetten. Wij leveren op aanvraag ook de extra stroomvoorziening in de vorm van aggregaten en bekabeling. Het aanleggen van stroomtoevoer, waterafvoer en eventuele funderingen wordt ook door het projectteam gecoördineerd.

5

Opbouw en installatie

Boels Portable Kitchens verzorgt voor u de opbouw en installatie op locatie.

Boels Portable Kitchens coördineert de volledige opbouw van uw project. Of het nu gaat om het transport of de kraan. We verzorgen eventueel ook de verdeling van de stroom-, water- en afvoerinfrastructuur. Voor de oplevering doen we een testrun en laten we het geheel proefdraaien.

6

Oplevering

Na de (kant-en-klare) oplevering krijgt u een gebruiksinstructie van ons leverteam.

Boels Portable Kitchens levert het project, indien gewenst, turn-key op. Dat wil zeggen dat de productie in de keuken direct van start kan gaan. Ons ervaren leverteam voorziet uw medewerkers van alle benodigde uitleg en instructies van de gehuurde artikelen, zodat een feilloos en veilig gebruik is gegarandeerd. Daarnaast overhandigen we ze op locatie de handleidingen van de apparatuur.

7

Technische ondersteuning/after-sales

Boels Portable Kitchens heeft een 24/7-storingsdienst voor u.

Boels Portable Kitchens heeft een storingsdienst waar u 24/7 een beroep op kunt doen, indien nodig. Zij staat u in eerste instantie telefonisch te woord om het probleem of de storing op te lossen. Wanneer dit niet toereikend blijkt, wordt een Portable Kitchens-monteur of een externe partner ter plekke gestuurd. Indien nodig, kan de apparatuur uit de eigen voorraad worden geruild. Het belangrijkste is dat we het probleem oplossen, zodat u altijd verder kunt met uw werkzaamheden. Bij lange termijnprojecten zal Portable Kitchens de jaarlijkse keuringen (tijdens de huurperiode) voor haar rekening houden en monitoren.