Showcases

Bekijk hier welke oplossingen we hebben gerealiseerd voor een breed scala aan klanten.

Rederij conferentie St. Maarten (NL)

Voor een klant in het havengebied van St. Maarten heeft Boels Portable Kitchens een opdracht ontvangen voor een ééndaags evenement. Zo moest er voor meer dan 1000 personen worden gekookt. Voordat de aanvrager bij ons terecht kwam, zocht deze eerst naar een passende oplossing in de Verenigde Staten. Er was echter geen enkele partij die kon voldoen aan hun wensen en eisen. Totdat de aanvraag uiteindelijk werd neergelegd bij Boels Portable Kitchens, die deze mooie kans met beide handen aangreep.Meer informatie

Ziekenhuis Arlon (FR)

In het Belgische Arlon moest de centrale keuken van het ziekenhuis Clinique Saint-Joseph (Groupe VIVALIA) worden gerenoveerd. De inzet van een tijdelijke keuken was de enige oplossing.

Meer informatie

Duitse fabrikant van sportartikelen (DE)

Boels Portable Kitchens heeft bij een bekende Duitse fabrikant van sportartikelen het totale concept geleverd voor de uitbreiding van de capaciteit van het restaurant. Het betrof zowel de uitbreiding van de keuken als de inrichting van het restaurant.

Meer informatie

Autofabrikant München (DE)

Bij een bekende Duitse autofabrikant in München heeft Boels Portable Kitchens de capaciteit van het restaurant uitgebreid met bijbehorende keuken. De bestaande keuken was in zijn originele vorm gewoonweg te klein om iedereen te huisvesten.

Meer informatie

Musical Soldaat van Oranje (NL)

Soldaat van Oranje is een van de bekendste Nederlandse musicals, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een Nederlandse verzetsheld. De musical wordt opgevoerd in een tot theater omgebouwde vliegtuighangar. Deze ‘TheaterHangar’ staat in een oude vliegtuigloods op de voormalige vliegbasis Valkenburg in Katwijk.

Meer informatie

Bank Brussel (BE)

Voor een verbouwing van het restaurant en de keuken van het hoofdkantoor van een grote internationale bank in Brussel, werd Boels Portable Kitchens ingezet voor een tijdelijke restaurantvoorziening met keuken.

Meer informatie

Tijdelijke schouwburg Hoofddorp (NL)

De directie van een schouwburg in Hoofddorp en de gemeente stond voor een mooie uitdaging. Vanwege de verbouwing van de bestaande schouwburg moest ze op zoek naar een nieuwe theaterplek voor een periode van twee jaar.

Meer informatie

Olympische Spelen Canada (CAN)

Bij de Olympische Winterspelen in het Canadese Vancouver, leverde Boels Portable Kitchens een volledig ingerichte keuken voor het Holland House. Het Holland House was de tijdelijke ontmoetingsplaats voor de Olympische sporters uit Nederland en de aanwezige achterban.

Meer informatie

Bel direct met één van onze medewerkers

02 767 07 44 pk@boels.be

Meer weten? Wij bellen u terug!

Bel mij terug

Bereikbaar ma-vr van 08:00 t/m 17:00 uur