Grootste aanbieder van mobiele keukens in Europa

Boels Portable Kitchens levert mobiele keukens, koelunits en keukenapparatuur. Of u nu een productiekeuken nodig heeft voor een week, een vaatwasser voor een maand of een tijdelijke keuken voor een aantal jaren, bij Boels Portable Kitchens zit u goed. Voor nagenoeg iedere situatie heeft Boels Portable Kitchens een professionele oplossing.

Al meer dan 20 jaar staan we voor u klaar met een uitgebreid productassortiment en ongeëvenaarde service van onze vakspecialisten. Onze referentieprojecten spreken voor zich en geven duidelijk weer hoe veelzijdig Boels Portable Kitchens is. Voor nagenoeg iedere situatie heeft Boels Portable Kitchens een professionele oplossing.

Bij Boels Portable Kitchens kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van grootkeukenoplossingen. Of u nu een productiekeuken nodig heeft voor een week, een vaatwasser voor een maand of een tijdelijke keuken voor een aantal jaren; bij Boels Portable Kitchens zit u goed. Zo heeft u alles in één hand en dat werkt snel, eenvoudig, overzichtelijk en zeer efficiënt.

Zo ontzorgen wij u graag bij:

  • Renovatie van uw eigen grote keuken
  • Tijdelijke capaciteitsproblemen
  • Brandschade of wateroverlast
  • Eventcatering
  • Een keuken op bijzondere locaties

Specialisten

Tot onze klanten behoren ziekenhuizen, verzorgings- en bejaardenhuizen en evenementenbureaus. Maar we werken ook nauw samen met het bedrijfsleven, grootcatering bedrijven, het leger en (grootschalige) sportevenementen zoals bijvoorbeeld de Olympische Spelen.

Hoge standaard

Onze keukens worden geproduceerd volgens de hoogste standaard en voldoen aan de laatste HACCP-richtlijnen en veiligheidseisen. Zo zijn de keukens ruim, modern en voorzien van anti slip vloeren. De wanden zijn voorzien van een speciale coating waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn. Desgewenst kunnen de keukenunits ook verbonden worden met een bestaand gebouw of een tent.

Up to date

Boels Portable Kitchens volgt niet alleen de ontwikkelingen in de markt op de voet, ze volgt ook de ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Zo voldoen de keukens die u bij Boels huurt gegarandeerd aan de meest recente wettelijke eisen en normen.

Bel direct met één van onze medewerkers

Bereikbaar ma-vr van 08:00 t/m 17:00 uur

Meer weten? Wij bellen u terug!

Bel mij terug

Meer weten?

Bekijk de digitale versie van onze brochure

Nu bekijken