Concepten

Boels Portable Kitchens levert mobiele keukens, koelunits en keukenapparatuur. Of u nu een productiekeuken nodig heeft voor een week of een tijdelijke keukenopstelling voor een aantal jaren: bij Boels Portable Kitchens zit u goed.

Voor nagenoeg iedere situatie heeft Boels Portable Kitchens een professionele oplossing. Zo ontzorgen wij u graag bij de renovatie van uw eigen keuken, tijdelijke capaciteitsproblemen, brandschade of wateroverlast, eventcatering en een keuken op bijzondere locaties. Tot onze klantenkring behoren ziekenhuizen, verzorgings- en bejaardenhuizen en evenementenbureau. Maar we werken ook nauw samen met het bedrijfsleven, grootcatering bedrijven, het leger en (grootschalige) sportevenementen zoals de Olympische Spelen.

De keukens van Boels Portable Kitchens blinken uit op diverse onderdelen. Ze zijn ruim, modern en voorzien van antislip vloeren. Onze verschillende units staan bekend om hun flexibele indeling en kunnen volledig naar de wens van de klant worden ingericht. Zo kunnen ze op gewenste hoogte worden gebracht en onderling worden verbonden. Tenslotte kunnen de keukenunits ook verbonden worden met een bestaand gebouw, een tent of een hal.

 

Voorbeeld A - Tijdelijke kantinevoorziening met grootkeuken

Dit totaalconcept is een voorbeeld van een grootkeukenoplossing inclusief restaurantvoorziening. De keukens bieden plaats aan tien medewerkers en zijn geschikt voor ± 2000 maaltijden per dag.

Lees meer

Voorbeeld B - Grootkeuken

Dit totaalconcept is een voorbeeld van een middelgrote keukenoplossing. De keukens bieden plaats aan acht medewerkers en zijn geschikt voor ± 1500 maaltijden per dag.

Lees meer

Voorbeeld C - Middelgrote keukenopstelling

Dit totaalconcept is een voorbeeld van een kleine tot middelgrote keukenoplossing. De keukens bieden plaats aan vijf medewerkers en zijn geschikt voor ± 500 maaltijden per dag.

Lees meer

Bel direct met één van onze medewerkers

02 767 07 44 pk@boels.be

Meer weten? Wij bellen u terug!

Bel mij terug

Bereikbaar ma-vr van 08:00 t/m 17:00 uur